Parlam amb la fundadora i presidenta dels Verds als anys 90, qui governaren junt al PSIB i UM al primer pacte de Progrés, amb ella com a consellera de Medi Ambient. Ara és una de les persones que participa de l'assemblea antiautopista Llucmajor-Campos.

Investigacions

video

Els boscos submarins de posidònia, sota amenaça

La planta marina més important de la Mediterrània es troba amenaçada per la contaminació, l’increment de la temperatura de l’aigua i l’impacte de les...

Onze persones moriren en accidents laborals a les Illes Balears durant el 2017

La nostra comunitat autònoma presenta l’índex d’accidents laborals més elevat de tot l’estat, gran part dels quals tenen lloc en el sector de la construcció.

Almanco 278 persones arribaren a les Illes en pastera durant el 2017

L'arribada d'embarcacions amb persones migrants a les nostres Illes augmentà considerablement el 2017. Com a mínim, 278 persones, entre les quals desenes de menors, varen ser interceptades i portades a Centres d'Internament de Persones Estrangeres a la península. Amb la següent investigació, repassam els casos detectats a l'arxipèlag durant el 2017.

Història

Històries de l’antimilitarisme a Mallorca

Repàs als inicis i arrels del moviment antimilitarista a Mallorca. Per l'historiador i membre de "Els Oblidats", Jordi Maíz.

Apunts per aprendre de la solidaritat internacionalista (I)

Un repàs a la història de l'anomenada solidaritat internacionalista a partir d'entrevistes a persones d'arreu del món que van participar directament en aquests processos.

Les internacionalistes mallorquines i el somni de la revolució social (1868-1874)

Qui van ser les primeres dones que lluitaren contra el capital i el patriarcat a Mallorca? Durant el Sexenni Democràtic (1868-1874) sorgiren les primeres experiències obreres femenines. La reivindicació de l’educació i la crítica a l’Església centrà el seu discurs.

Entrevistes en profunditat

Mirades

De Ramallah a Tel Aviv, Via Jerusalem

Sensacions i experiències d’un viatge a terres palestines, moments abans de les declaracions de Trump de reconèixer Jerusalem com a capital d’Israel.

Especials