Obrim un espai, de la mà de Pere Fullana i totes les persones que ens acompanyaran durant aquest trajecte, que cerca recollir fruits de sementers conrats en comú. Transitarem en llibertat per tal de crèixer en coneixement nodrit amb goig i llibertats.

Tot el que no és amor, per res, mai i ningú pot ser-ho

L'amor és respecte, igualtat, confiança, seguretat, llibertat, amistat i complicitat. L'amor allibera, permet, descobreix. Ara, és evident que alguna cosa s'està fent malament en l'amor.

Sí, sóc masclista

Que a les societats actuals el masclisme vagi a lloure ens hauria d'interpel·lar. Ningú accepta de ple dir: Sí, jo sóc masclista! Malgrat això, deixem de tirar pilotes fora i anem al fons. El masclisme és cultura, la tenim inserida en el moll dels ossos. Potser no és ja ben hora de deixar de banda els nostres privilegis?

La sortida del laberint de la gestació subrogada

La gestació subrogada planteja un debat amb nombroses arestes: què succeeix amb els drets fonamentals? Existeix un dret a la procreació? Es té en compte la perspectiva de gènere? Us portam aquest article d'Otavio Salazar, catedràtic de Dret Constitucional que pertany a la Xarxa Feminista de Dret Constitucional, traduït de la web THE CONVERSATION.

Anem de festa!

Les festes, les tradicions, les hem de viure col·lectivament, fent amb aquestes vivències camí de trobada, de ruptura amb els privilegis, d’atenció a la cura. Facem festes i tradició amb la perspectiva gènere totalment inclosa.