Programació de la #VagaFeminista a Mallorca

Enguany el 8 de Març no serà un calc d’anys anterior. El moviment feminista de Mallorca ha decidit: Vaga. Laboral, d’estudis, cures i consum. Recollim els esdeveniments que conformen aquests dies previs, així com els que donaran forma a la vaga del dijous vuit de març.

Dies previs a la vaga

Dimarts 6, s’ha organitzat una taula redona sobre la vaga:

Cap a la vaga feminista internacional: taula redona i debat

8 de Març

La Jornada de vaga té com epicentre dues concentracions, al matí a les 12 h i el capvespre a les 19 h.

Dematí:

Començant pels pobles, a Manacor l’assemblea antipatriarcal ha organitzat una concentració a les 12 h a Sa Bassa.

A Palma, la comunitat educativa, AMIPAS, estudiants i docents -que des d’aquest dilluns estan realitzant “la setmana feminista” on treballaran el tema des de tots els departaments-, convoquen a la manifestació que partirà des de la plaça del Tub a les 12 h fins i acabarà a la plaça de cort.

A les 12’30 h a la Plaça de Cort també es llegirà el manifest “per un periodisme sense masclisme”. La convocatòria sorgeix de diverses periodistes de les Balears, arran d’un moviment a escala estatal.

CGT crida a trobar-se a Ángel Gimarà a les 9 h per realitzar piquets informatius que acabaran a les 12 h a la plaça de cort junt les altres iniciatives.

Horabaixa:

A les 19 h s’ha convocat des de diversos col·lectius feministes una manifestació unitària a Palma, que partirà de la plaça Espanya i la qual tendrà un bloc combatiu convocat per l’assemblea antipatriarcal i acció feminista.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here