La concentració ultraconservadora d’avui no està comunicada a Delegació de Govern

Aquesta concentració no té convocants i tampoc s'ha realitzat per xarxes socials. La convocatòria únicament s'ha difós per un mitjà afí al gonellisme balear

Ahir vam poder saber, mitjançant el mitjà Diari Balear, que s’ha convocat una concentració davant el bar ‘La Tertúlia’. La suposada crida resa assistir-hi amb banderes espanyoles per, diuen, “manifestar la seva disconformitat amb els postulats independentistes”.

Aquesta concentració no té convocants i tampoc s’ha realitzat per xarxes socials. La convocatòria únicament s’ha difós per aquest mitjà, declaradament afí al gonellisme balear. Molt ens fa pensar que l’ha realitzada una persona que escriu a aquest mitjà.

Imatge extreta de la pàgina web del mitjà “Diari Balear” // aguait

Hem pogut constatar que la concentració no ha sigut comunicada a la Delegació de Govern, amb el risc així de concórrer en una il·legalitat i la conseqüent multa administrativa. Multes que estan al voltant dels tres cents euros per persona que hi assisteixi. Serà així, si la policia vol actuar al respecte, com ha fet en la majoria de vegades que des de l’anitcapitalisme mallorquí s’ha organitzat una concentració urgent sense permís.

La convocatòria ja ha tengut resposta, s’ha fet una crida a assistir a l’acte de la campanya Sí, Viure vol dir prendre partit a les 20.30 h. Hi participaran Eulàlia Reguant, parlamentària a la Generalitat i les activistes mallorquines Ramon Canet i Angie Margenats. L’acte conclourà amb l’actuació de Biel Majoral.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here