Un cafè amb llet mai no és només un cafè amb llet

Un cafè amb llet mai no és només un cafè amb llet. Un cafè amb llet són tots els minuts que fa que t’esper asseguda a aquesta terrassa. Un cafè amb llet són tots els rínxols que m’estic fent al cap mentre pens si aquella ha estat una bona resposta. Un cafè amb llet són totes les retxes que duc fetes a l’agenda.

Un cafè amb llet se suma al teu cafè amb llet, que no són sols només dos cafès sinó són també els 20 minuts que fa que intentes trobar paraules per explicar-me tot això que te passa. Que dus unes setmanes de merda, que ja n’estàs farta i aquest cafè ja està gelat perquè fa massa que no mos veim.

Tu i jo som molt més que dues persones assegudes una davant l’altra. Som dues amigues, amb moltes aventures viscudes que ara mateix me semblen tan fredes com el cafè que tens davant.

Fa massa que ja no compartim aventures i no és que haguem deixat de ser aventureres.

Després del cafè, una canya.

Que és molt més que una canya i ha estat l’estratègia perfecta, perquè una canya du a una altra canya i la suma de totes és un grapat d’hores que duim l’una davant l’altra intentant, cadascuna al seu capet, veure quines aventures podem tornar a compartir.

Després de la darrera canya ens despedim dient que no passi molt de temps fins a la següent canya, potser perquè entre canyes mos sentim molt a gust o potser perquè no hem trobat quina altra aventura podem compartir ja.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here