Els CDR de Mallorca responen a les detencions, on hi ha concentracions?

Avui dematí al principat han estat detingudes set persones, una per ordre de l’audiència nacional i sis persones més segons han confirmat els mossos. La motivació d’aquestes detencions és referent a la presumpta participació d’aquestes persones en reivindicacions organitzades pels CDR. A Mallorca s’han convocat diverses concentracions de suport.

La primera detenció ha estat ordenada pel Jutjat d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional i efectuada per la Guàrdia Civil que a detingut una dona a Viladecans a una dona, acusada de rebel·lió i terrorisme pels talls i l’aixecament de barreres dels peatges.

Les altres sis persones detingudes segons confirmen els Mossos d’Esquadra són d’Òrrius, Arenys de Mar, Malgrat de Mar, Pont de Vilomara i Solsona, i estan acusades d’atemptat contra l’autoritat i desordres públics pels fets ocorreguts 30 de gener, el dia que es va suspendre la investidura de Carles Puigdemont i els CDR van aconseguir burlar el cordó policial i accedir al Parc de la Ciutadella, on es troba el Parlament. Dues de les persones detingudes a Malgrat de Mar són militants de l’organització La Forja Jovent del Maresme. Segons Júlia Reniu, portaveu de l’organització, tot apunta que els han detingut perquè van ser identificats davant del Parlament. A mig dematí les sis de les persones detingudes ja han estat posades en llibertat. La detinguda per la Guàrdia Civil a Viladecans per una gravació vinculada a possibles talls de carreteres i actuacions dels CDR, ha estat traslladada a Madrid per ser interrogada a l’Audiència Nacional.

Aquesta informacció ha estat extreta gràcies al mitjà de comunicacció la Directa.

A Mallorca s’han convocat diverses concentracions en suport a les detingudes. Tot i que es preveuen més convocatòries que anirem actualitzant, de moment s’han convocat a:

Campanet 19 h Davant l’Ajuntament de Campanet

Palma – 19.30 h a Delegació de govern a Palma (C/ Constitució, 4)

Manacor – 20 h  Plaça de Sa Bassa, Manacor.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here