No és llibertat si tenim por!

"No volem ser valentes, volem ser lliures. Lliures de caminar pel carrer de dia de nit plogui o nevi. De vestir com ens doni la gana, de ballar, de criar i de besar"

Aquest dijous 16 de novembre, en el marc del dia internacional contra la Violència Masclista (25N) volem surtir al carrer i cridar ben fort que basta!

Perquè de nit? Perquè de nit és quan ens sentim més vulnerables, menys segures. Quan ens pensam dues i tres vegades quin és el camí més segur per tornar a casa i no el més curt. Quan treim de la bossa les claus per posar-les entre els nostres dits perquè hem sentit a dir que serveix com a protecció, quan miram el mòbil i esperam que la nostra amiga que fa 20 minuts ha partit de la festa ens digui que ok, que ha arribat bé…

Decidim fer-nos visibles entre la foscor espai en el qual s’han encarregat que dones i identitats dissidents no s’hi sentin lliures i siguin objecte de menyspreu i burla.

Perquè per a dones bolleres i trans? Perquè som el col.lectiu que rep aquesta violència, ens volem coneixer, compartir-ho i cridar juntes.

Responem amb crits que clamen per la sororitat feminista, perquè juntes som més fortes i podrem plantar cara a un sistema que ens vol aïllades, inconscients, submises, obedients i manipulables.

No volem ser valentes, volem ser lliures. Lliures de caminar pel carrer de dia de nit plogui o nevi. De vestir com ens doni la gana, de ballar, de criar i de besar.

Ens volem vives, ens volem lliures!

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here