Recuperar i conquerir les sobiranies, aturar la massificació turística i transformar el model de ciutat, algunes de les propostes per esdevenir una esmena a la totalitat a les polítiques dutes a terme els darrers anys.

Crida per Palma: dibuixant nous horitzons” és el títol del manifest presentat en roda de premsa ahir migdia al Casal de Barri Can Alonso de Palma. Amb aquest manifest, un conjunt de veïnats i veïnades de Palma fan pública una proposta per tal de configurar una candidatura municipalista i rupturista per a les properes eleccions municipals de 2019. 

Les persones impulsores del manifest pretenen bastir una candidatura que impugni les polítiques antisocials del Partit Popular i les polítiques tèbies i decebedores dels suposats “governs de progrés”, que han perpetuat el mateix model que la dreta. Transformar aquest model de ciutat, recuperar i conquerir sobiranies o aturar la massificació turística són algunes de les propostes plantejades per esdevenir una esmena a la totalitat a les polítiques dutes a terme els darrers anys.

La iniciativa presentada persegueix l’objectiu de posar la ciutat al servei de les majories populars que l’habiten, des del compromís, l’honestedat, l’assemblearisme i el treball de base. Així doncs, s’apel·la a la necessitat de sumar majories socials i polítiques per impugnar i capgirar aquest model de ciutat, també des de la institució, treballant amb totes aquelles persones que, fora de la institució, ja estan lluitant incansablement per transformar Palma.

Finalment, el manifest conclou amb una crida a la participació en la constitució d’aquesta candidatura en la Primera Assemblea Oberta que se celebrarà el proper dissabte 20 d’octubre a les 17.30h al Casal de Barri s’Escorxador.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here