Taller de periodisme d’investigació amb La Directa

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 09/07/2018
  5:30 pm - 8:45 pm

  Localització
  Local del GOB

  Categories No Categories


  El dilluns 9 de juliol a les 17,30 h al local del GOB de Palma, oferirem un taller de recursos per a la investigació periodística, repassarem les diverses eines i bases de dades que ens poden ajudar a obtenir informació tot aportant exemples pràctics del seu ús, a més s’exposaran diverses investigacions per veure com es van elaborar.Una correcta investigació periodística ha de tenir suficients fonts i documents no només per atreure l’interès de les lectores, també per a incidir en la realitat. Maties Lorente, periodista de La Directa en serà el formador.

  La Directa és un mitjà de comunicació en català d’actualitat, investigació, debat i anàlisi. Amb vocació de contribuir a la transformació social, vol exercir la funció de denunciar els abusos i les injustícies i potenciar les alternatives. Gràcies a l’existència d’una xarxa de nuclis territorials i col·laboradores que s’ha anat teixint des de 2006. Al llarg de més de dotze anys d’existència, el projecte s’ha anat cuinant a foc lent en un sector d’importància estratègica com és el dels mitjans de comunicació. Avui, la Directa disposa d’una elevada capil·laritat social, tot donant veu al ric mosaic de lluites i moviments socials del territori.

  Aquest taller es respon a la voluntat d’Aguait de tenir una formació i millora constant, per això la formació és gratuïta per a les nostres col·laboradores que formen part del mitjà. Per a la resta, tindrà un cost de 10 euros. Aquests diners aniran destinats a sufragar les despeses de transport del formador que vendrà expressament des de Barcelona.

  Les places són limitades i per tant vos haureu d’inscriure amb antelació enviant un correu electrònic a l’adreça aguait@aguait.cat