Concentració per la llibertat de les encausades de J20

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 25/06/2018
  10:30 am - 1:30 pm

  Localització
  Consolat dels Estats Units d\\\'Amèrica

  Categories No Categories


  Ajuda’ns a difondre aquesta convocatòria, gràcies

  ALERTA ANTICAPITALISTA!
  A TOTS ELS MOVIMENTS SOCIALS, A TOTA LA CIUTADANIA COMBATIVA:

  44 COMPANYS I COMPANYES CONTINUEN ENCAUSATS/DES AMB UNA SOL·LICITUD CONJUNTA DE MÉS DE 60 ANYS DE PRESÓ.

  NO ELS/LES OBLIDEM!

  25 DE JUNY DE 2018 DIA INTERNACIONAL DE SOLIDARITAT AMB ELS ENCAUSATS PEL J20

  El proper 25 de juny de 2018 ens reunirem a Palma a les portes del Consolat dels Estats Units d’Amèrica, en solidaritat amb els nostres companys afectats per el “procés judicial J20”, un muntatge polític del Govern dels EUA que no anem a tolerar.

  Fa més d’un any que el Govern dels EUA va encausar als manifestants arrestats durant les protestes que va haver-hi a Washington D.C. el 20 de gener de 2017 durant la presa de possessió del president Donald Trump baix falses imputacions.
  Fruit d’un muntatge policial, se’ls acusa de provocar disturbis.

  Fa unes setmanes la fiscal del procés va retirar aquestes acusacions contra 10 dels processats, inclosos companys membres del nostre sindicat germà Industrial Workers of the World (IWW). Aquesta victòria es va aconseguir en demostrar la defensa que la fiscal li havia estat ocultant proves deliberadament durant el judici.
  Posteriorment s’ha celebrat un segon judici del J20 on han quedat absolts 4 companys més, la qual cosa acredita, com diem, QUE TOT ÉS UN MUNTATGE.

  Per desgràcia encara queden 44 acusats i acusades esperant judici amb una petició conjunta de més de 60 anys de presó, que l’Administració Trump desitja que acabin condemnats costi el que costi.
  Un dels acusats del procés ha estat un company de IWW que ni tan sols va estar present en el lloc dels suposats incidents. La policia va derrocar la porta de la seva casa per arrestar-ho.

  És per tot això que des del sindicat CNT demanem el sobreseïment de la causa judicial per tots els acusats i acusades, denunciant a més l’ambient de repressió que s’ha instal·lat als EUA des de l’arribada de Donald Trump al govern, amb la recuperació de velles lleis repressives “Riot Act” la finalitat de les quals és aniquilar la dissidència política.

  NO DEIXAREM D’ACTUAR FINS QUE TOTS ELS COMPANYS I COMPANYES SIGUIN LLIURES

  VISCA LA LLUITA OBRERA, VISCA LA SOLIDARITAT INTERNACIONAL!

  CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA!!
  – El 25 de juny tothom cap a Porto Pi!

  LA FORÇA DELS/LES TREBALLADORS/ES: LA SOLIDARITAT

  SI TOQUEN A UN/A ENS TOQUEN A TOTS/ES

  Convoca:
  CNT
  Un sindicat per lluitar

  C/ Joan Alcover 54 -baixos dreta- (Palma)
  Tel: 971 726 461