Presentació “La casa de la selva”

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 15/06/2018
  8:00 pm - 9:45 pm

  Localització
  Ateneu Lo Tort

  Categories No Categories


  Aquest divendres dia 15 de juny a partir de les 20 hores a l’Ateneu Lo Tort i, dins la gira per Mallorca, tindrem l’ocasió de gaudir la presentació de la darrera novel·la de l’incombustible activista llibertari Joni. D

  “La Casa de la Selva” (Tigre de Paper) «Una història que està constituïda per moltes històries que es continuen les unes a les altres, com ens continuem els éssers humans agafats uns als altres en els afectes i les necessitats, en els amors, les lluites i els dolors.»Guiomar Rovira, del pròleg.

  Un relat viu amb una narrativa fresca que ens endinsa dins les històries que fan la història a on l’autor barceloní demostra que s’ha convertit en un dels grans cronistes i escriptors de la Catalunya llibertària.

  Joni. D (Barcelona 1968) Vinculat al moviment llibertari i a propostes de recuperació de la memòria històrica més recent, a la fi de 2010 publica el seu primer llibre, “Que pagui Pujol! Una crònica punk de la Barcelona dels 80” (Ed. La Ciutat Invisible). En el 2013 publica “Grups Autònoms. Una crònica armada de la transacció democràtica” (El Lokal), on explica el treball clandestí de tots aquests joves que van lluitar contra el franquisme i el postfranquisme , reivindicant fins i tot la lluita armada.
  En 2015 publica la seva primera novel·la, “La Torre de la Serra” (Tigre de Paper), obra de ficció basada en fets reals i que continua reivindicant la recuperació de la memòria històrica de la lluita de les generacions anteriors