Presentació del llibre: “ANTE EL COLAPSO. POR LA AUTOGESTIÓN Y POR EL APOYO MUTUO\”

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 29/04/2019
  8:00 pm - 11:00 pm

  Localització
  Ciutat - CNT Palma

  Categories No Categories


  DIFON AQUESTA INFORMACIÓ AL MAJOR NOMBRE DE PERSONES QUE PUGUIS , GRÀCIES .

  Dilluns 29 d’abril de 2019 a les 20.00 hores , al local sindical de CNT:
  Presentació del llibre:
  “ANTE EL COLAPSO. POR LA AUTOGESTIÓN Y POR EL APOYO MUTUO”
  Abans que rescatar una memòria proscrita, aquest llibre es proposa identificar l’actualitat d’una proposta que reivindica l’autogestió, la desmercantilització, la despatriarcalització i la descolonització de les nostres societats. En aquesta tasca, i més enllà de la contestació del que signifiquen el capital i l’Estat, pretén col·locar en un primer pla a les dones, a moltes de les poblacions dels països del Sud, als éssers humans integrants de les generacions esdevenidores i a les altres espècies amb les quals, sobre el paper, compartim el planeta. El text ofereix una complerta síntesi dels treballs que l’autor ha dedicat, en l’últim quart de segle, a matèries com la crisi dels sistemes de tipus soviètic, la globalització, l’hegemonia nord-americana, el decreixement, el col·lapse que ve, la crisi de l’esquerra que viu en les institucions i l’actualitat de les idees i les pràctiques llibertàries.

  A càrrec del seu autor CARLOS TAIBO
  (Madrid, 12 de maig de 1956), és un activista llibertari, escriptor, editor i professor titular de Ciència Política i de l’Administració a la Universitat Autònoma de Madrid.

  Carlos Taibo és ferm partidari del moviment antiglobalització, del decreixement, de la democràcia directa i de l’anarquisme. Seva és la frase «La globalització avança cap a un caos que escapa a tot control». Ha criticat durament la lògica del creixement econòmic, deslligant-lo del progrés i benestar, pel fet que el creixement econòmic afecta a totes les esferes: social, econòmica, política… El sistema actual associa aquest creixement amb el progrés i benestar, relació qüestionada habitualment pels crítics del capitalisme.
  A més és autor de diversos llibres que s’interessen pel vigor contemporani de la proposta llibertària. Entre ells es compten Repensar la anarquía (2013), Libertari@s. Antología de anarquistas y afines para uso de las generaciones venideras, y de las que no lo son tanto (2017), Los olvidados de los olvidados. Un siglo y medio de anarquismo en España (2018) i Anarquistas de ultramar. Anarquismo, indigenismo, descolonización (2018).

  – Presenta l’acte Jordi Maíz, historiador –

  T’esperem!

  Atentament:
  CNT, SAD Palma
  Secretaria d’Organització

  SALUT I ANARCOSINDICALISME