[Estrena] ‘LEJSARA’ Un documental entre dos mons: Sàhara i Mallorca.

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 24/10/2018
  8:00 pm

  Localització
  Cine Ciutat

  Categories No Categories


  Lejsara és un documental que mostra dos mons i dues vides diferents: els campaments de refugiats de Tindouf a Algèria on viuen milers de famílies sahrauís i Mallorca. La protagonista és una nina sahrauí de dotze anys, Lejsara, que per tercer i darrer any participa del projecte de Vacances en Pau i passa les vacances estiuenques amb una família mallorquina a l’illa. Aquesta pel·lícula documental mostra la vida de na Lejsara tant a casa seva en el seu dia a dia a Algèria envoltada de la seva família com la seva vida durant els mesos de juliol i agost a Mallorca.

  És una història que explica la forta relació que s’ha produït entre la protagonista i la seva família d’acollida i que també juga amb la pregunta de si aquest projecte de solidaritat consisteix a donar-los un caramel als infants sahrauís per després llevar-los-hi.

  L’estrena del documental serà el dimecres 24 d’octubre a les 20 hores al Cine Ciutat de Palma. Es projectarà el film, hi haurà un petit col·loqui i finalment un concert del grup MDMAR a un dels bars de s’Escorxador. El preu de l’entrada a la projecció és la voluntat de cada un (taquilla inversa).

  Web: https://lejsara.wordpress.com/

  Tràiler: