Curtmetratge “Organizar lo (im)posible”

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 03/10/2017
  8:00 pm - 11:00 pm

  Localització
  Cine Ciutat

  Categories No Categories


  Ens fa molta il·lusió convidar-vos a la presentació del curtmetratge “Organizar lo (im)posible” que tindrà lloc el pròxim dimarts 3 d’octubre al CineCiutat i comptarà amb la participació de Las Kellys Mallorca i la presència de les directores.


  Organizar lo (im)posible” és un curtmetratge documental d’animació de Tonina Matamalas i Carme Gomila, realitzat en col·laboració amb Las Kellys Barcelona i Cooperativa de Tècniques. La versió original és en castellà, i té subtítols en català.

  Sinopsi:
  “Las Kellys”, l’associació autònoma de cambreres d’hotel amb vuit grups arreu de l’Estat espanyol, estan lluitant per millorar les seves condicions de treball i qualitat de vida. Al llarg dels 15 minuts que tenen per netejar una habitació, parlen de salut i medicalització, política turística, feminització de la precarietat laboral, migració, organització i resistència, elements que es van entrellaçant per mostrar la complexitat a la qual s’estan enfrontant. Un curtmetratge d’animació documental fet amb “Las Kellys Barcelona” des de l’inici fins al final.
  Informació pràctica:
  Al CineCiutat és necessari recollir entrada encara que sigui gratuïta.  La presentació serà a la sala 2, amb accés per a persones amb mobilitat reduïda. Si més no els banys a utilitzar seran els de l’Escorxador.Hi haurà un espai per a infants dins la sala mateixa a la part del davant.
   Aquesta activitat s’emmarca dins la programació de la V Fira del Llibre Anarquista de Mallorca (2017) i s’ha pogut dur a terme gràcies a Ulls Sadolls, Las Kellys Mallorca i CineCiutat.

  Vos hi esperam a totes!