Xerrada: La situació de les persones refugiades a Atenes

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 04/11/2017
  7:30 pm - 9:00 pm

  Localització
  Baixos de na Batlessa, Artà

  Categories


  Steps és una organització que treballa al carrer al costat de les persones amb situació d’exclusió social a Atenes. Pretén donar veu i resposta a les situacions que pateixen les persones sense sostre, persones sense recursos immigrades o no que viuen en la pobresa, persones víctimes de tracta, menors no acompanyats, menors explotats… Uneix persones en un cercle de solidaritat per a l’apoderament de totes les persones per a poder viure conjuntament en societat.

  Tassos Smetopoulos és el coordinador de Steps i educador de carrer a la ciutat d’Atenes, Grècia. Ha estat convidat en diverses ocasions per diferents organitzacions com Stop Mare Mortum o el col·lectiu Hourria a Catalunya per tal d’explicar de primera mà, com a veritable coneixedor, la realitat de les persones desplaçades a Atenes, especialment la dels menors no acompanyats, col·lectiu amb el qual treballa.

  Aquest dissabte dia 4 de novembre a les 19.30 h comptarem amb la presència de Tassos als baixos de na Batlessa, Artà, en una xerrada – col·loqui. Podrem escoltar-lo i conversar sobre la situació de les persones refugiades. També compartirem un petit piscolabis gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Artà.