Manifestació Nocturna Feminista per a Dones, Bolleres i Trans

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 16/11/2017
  9:30 pm - 11:00 pm

  Localització
  Plaça París,

  Categories No Categories


  Omplim els carrers i fem molt soroll!

  Quantes ens hem sentit insegures caminant pel carrer de nit? Quantes hem estat agredides sexualment, des d’assetjament al carrer fins a tocaments? Quantes hem estat ignorades quan tractàvem de donar la nostra opinió? Quantes hem estat
  criticades per la nostra manera de vestir? Quantes hem estat culpabilitzades per situacions a on només existeix un agressor culpable? Quantes hem estat encaixades a dins uns rols de gènere que ens priven de tota identitat? Quantes han estat
  assassinades en mans del patriarcat?


  Tot pel fet de ser dones o de no encaixar en el sistema cisheteronormatiu. Estem fartes que avui en dia es segueixin normalitzant lesviolències de gènere des del mateix moment en què naixem. Volem ser lliures perexpressar les nostres identitats, reivindicar els nostres cossos i sexualitats, crear com vulguem els nostres vincles sexo–afectius i ser, en definitiva, nosaltres mateixes,sense que el sistema patriarcal i capitalista ens ensenyi cada dia les seves urpes.

  Mentre l’opressor segueixi oprimint per mantenir els seus privilegis, nosaltres seguirem fermes en la denúncia contra el masclisme en totes les seves formes.

  És precisament en el marc del Dia Internacional en Contra de la Violència de Gènere, el 25 de novembre, que decidim convocar una manifestació nocturna feminista pels carrers de Palma.

  Com diu Virginie Despentes, “Somos mujeres que hemos salido de casa”, que es donde nos decían que nos quedásemos para no ponernos en peligro, porque en casa de papá y mamá –o del marido– “no pasaba nada interesante” (Teoría King Kong). Perquè la nit i els carrers seran sempre nostres! Al tornar a casa volem ser lliures, no valentes.

  Hem perdut la por, combatem el patriarcat. Fem-ho juntes.

  Perquè ens volem VIVES, LLIURES i COMBATIVES.