Avui, el Tribunal Suprem, el jutge Llarena, ha dictaminant, que no sentenciat, la llibertat o no de diferents encausats relacionats amb delictes de sedició. La justícia havia de resoldre els recursos contra la presó incondicional que perseguia als ‘Jordis’ i gran part del govern català.

El jutge ha volgut posar en llibertat a Romeva, Dolors Bassa, Mundó, Josep Rull, Jordi Turull i Meritxell Borràs, previ pagament d’una fiança de cent mil euros. Per altra costat, ha deixat a presó a Junqueras, Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i Joaquim Forn. Podeu llegir les raons de perquè uns sí i altres no a l’acte judicial.

Una vegada coneguda la notícia, la Crida per la Democràcia i Òmnium Cultural han convocat concentracions a les 20.00 h al davant dels ajuntament d’arreu del país. 

A les Illes s’ha recollit el guant, s’han convocat concentracions a Ciutat, a Inca i a Llubí. Actes que organitzen els respectius CDR.

Us recordam que hi ha un fort moviment de CDR arreu de Mallorca, aquest cap de setmana es reuniren a Manacor, a l’Ateneu Lo Tort, per parlar de coordinació i estratègies comunes. Properament us podrem informar una mica més al respecte.

I atentes, la festivitat de la intocable Constitució està a girar la cantonada. En motiu de tan assenyalada data els CDR han organitzat una concentració a Sa Feixina. En defensa de la República i per la no acceptació ni reconeixement de la Constitució espanyola. El lloc no és per menys, el text ‘sagrat’ és hereu del franquisme.

Aquesta nit comença la campanya electoral del 21-D. Seguirà havent-hi presos polítics a les presons espanyoles, una forma molt democràtica de fer política. La política de la por.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here