Joan Font Rosselló serà investigat per delicte d’odi per l’agressió d’octubre a l’ASM

S’arxiva la investigació a Joan Font Rosselló per un delicte lleu de danys denunciat per l’Assemblea Sobiranista de Mallorca i es transforma en una investigació per un presumpte delicte d’odi. El jutge titular del jutjat d’Instrucció número 3 de Palma destaca a l’auto -que ha fet públic el diari digital dBalears– l’hostilitat i violència amb què Font Rosselló va atacar la paradeta de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca, i fa referència que el delicte arribar a ser d’odi perquè els fets probament no haurien ocorregut sí les víctimes i els agressors no desenvolupessin activitats polítiques completament oposades en un context de tensió generada pels pocs dies d’ençà del referèndum a Catalunya.

Fou el passat dia 7 d’octubre, durant la manifestació espanyolista convocada en “resposta” dels recents fets de la jornada de l’u d’octubre i dies posteriors al pricipat, quan un grup de manifestants va destrossar la paradeta de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca i una dona va sofrir un traumatisme al cap pel llançament d’una pedra provinent d’un manifestant.

L’atac a la paradeta de l’Assemblea Sobiranista de Mallorca fou perpetrat per un grup d’espanyolistes que va dirigir-se a la Carpa que munta cada dissabte l’ASM als voltants de la plaça de la Porta Pintada i un cop allà van increpar, insultar i encarar-se als membres de l’ASM arribant, com es veu a les imatges, fins finalment rompre per complet la carpa dels sobiranistes i parts del mobiliari plegable.

El subjecte principal de l’atac, Joan Font Rosselló és exvicepresident i ara portaveu de la fundació -gonella- Jaume III i fou coportaveu d’UPyD a Balears l’any 2010. Actualment és professor titular del Departament de Física de la Universitat de les Illes Balears. Imparteix Teoria de Circuits, Electrònica, Processament de Senyal i Propagació, Emissors i Receptors, assignatures dels Graus d’Enginyeria Telemàtica i Enginyeria Industrial.

Minuts més tard de la primera agressió una vianant que va trobar-se amb la manifestació, va interpel·lar als manifestants cridant-los “fatxes” i tot seguit va rebre una pedrada a la cara.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here