VI Fira del Llibre Anarquista de Mallorca

  Mapa no disponible

  Data/Hora
  Date(s) - 23/09/2018
  Tot el dia

  Categories


  Diumenge 23 de septembre de 2018
  Hora Activitat
  12:00h [Xerrada]El paper de la no violència en el procés independentista a càrrec de Peter Gerderloos.
  14:00h Dinar
  17:00h [Debat]Terra de ningú. Perspectives feministes (i llibertàries) sobre la independència per Betlem Cañizar i Núria Comerma.

   

  Des de fa ja 6 anys, durant uns dies de tardor es deixa ensumar una aroma encisadora a Ciutat. Aquesta aroma recorda a la reflexió, a la crítica, a les (auto)cures, als vincles i a la lluita. És l’aroma d’un espai on bullen les idees i els projectes.

  Enguany l’aroma prové del Parc de Ses Veles (davant l’Ateneu Llibertari Estel Negre i local de la CNT), una plaça on encara germina la vida de barri i les relacions entre veïnes. Allà, els dies 21, 22 i 23 de setembre s’estarà cuinant la VI Fira del Llibre Anarquista de Mallorca.

  Per poder preparar aquesta recepta deliciosa (i subversiva!) els ingredients clau d’enguany són els feminismes i el territori. Així doncs, comptarem amb inestimables veus que ens parlaran sobre revoltes LGTBI, la cultura de la violació, històries de resistència al progrés tecnològic o les interconnexions entre feminisme, anarquisme i independentisme. Tot ben acompanyat del tan necessari debat. A més, d’ingredients tan vitals com les arts escèniques, la música, els tallers i activitats per a les més menudes.

  Tot conjurat amb les distribuïdores, editorials, llibreries i artistes locals i foranes, donarem el punt màgic a un cap de setmana de combat i companyonia.

  Finalment, amb la mescla preparada, disposam de material per autofinançar la Fira juntament amb els actes previs a ella, per tal de que sigui una veritable recepta autogestionada!

  A l’hora de degustar-la, la podem acompanyar amb begudes, berenars, dinars i sopars vegans que es serviran a la plaça durant els dies de la Fira.

  Així doncs, vos convidam a gaudir de la Fira i esperam poder compartir el resultat final entre totes!

  +info a https://firallibreanarquistamallorca2018.noblogs.org/