Taller-Xerrada “DONES DE NICARAGUA. FEMINISMES I SALUT”

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 05/02/2018
  7:00 pm - 8:30 pm

  Localització
  Centre Flassaders

  Categories


  Durant aquest 2018 ENTREPOBLES complirà i celebrarà els seus primers 30 anys d’existència. Des de 1988, han estat moltes les persones i col·lectius que han fet possible la trajectòria de la nostra organització de solidaritat internacional i el manteniment durant aquest temps dels seus valors i la seva independència. És per això que durant aquest any tenim prevista la celebració de diferents actes i aquest mes de febrer començam amb el primer!

  ENTREPOBLES-Mallorca, us convida al Taller-Xerrada “DONES DE NICARAGUA. FEMINISMES I SALUT”  amb  membres del “COLECTIVO MUJERES DE MATAGALPA”, que tindrà lloc el proper dilluns 5 de febrer a les 19’00h al centre Flassaders de Palma. Aquesta entitat de Nicaragua té com a objectiu donar suport al desenvolupament de les lluites de les dones en les seves reivindicacions de gènere, atenció a la millora de la salut i serveis jurídics.

  Des d’Entrepobles, un dels eixos prioritaris que treballam és el de feminismes,  on es dinamitza el treball relatiu a la defensa dels drets de les dones tant a nivell local com global. Aquest eix de treball centrat en l’equitat de gènere i l’empoderament de les dones, ha estat un dels principals focus d’interès des dels nostres inicis.

  Us hi esperam!