PRESENTACIÓ DEL MONOGRÀFIC PUS CARRETERES! A COSTITX El poble que es va rebel·lar contra el projecte d\\\’Autovia Inca-Manacor

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 14/09/2018
  8:00 pm - 9:30 pm

  Localització
  Ca Ses Monges

  Categories No Categories


  Dia 14 de setembre, a partir de les 19:30 a Ca Ses Monges, c/Convent, 1, dins la campanya «Mallorca no és un tot inclòs», la Plataforma Antiautopistes i el col·lectiu editor de la publicació Tot Inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes presentarà el monogràfic Pus Carreteres! Contra l’autopista Llucmajor-Campos i el sistema de mobilitat i urbanisme basat en l’automòbil.

  El monogràfic presenta quatre blocs temàtics (antecedents, projecte, reflexions i alternatives) i acaba amb una infografia sobre els costos ambientals, territorials i econòmics que suposarà aquesta nova megainfraestructura.

  Recordem que aquest nou tram de Via Ràpida, que ajudarà a embossar i saturar encara més el Migjorn de Mallorca, ha estat aprovat gràcies al PSIB-PSOE, MÉS, PODEMOS amb la col·laboració del PP, PI i Ciudadanos del Consell de Mallorca.

  S’ha fet una tirada de 2000 exemplars que es podran aconseguir en les distintes presentacions que s’aniran realitzant durant el que queda d’estiu i a la tardor. Aprofita aquesta de Costitx per aconseguir el teu exemplar.

  L’objectiu final de Pus Carreteres! és la creació d’una assemblea de lluita contra aquesta infraestructura que els fets demostren que mai ha solucionat els problemes aliens a la mobilitat automobilística massiva, més bé els ha agreujat. No oblidem que les autopistes són les infraestructures preferides pel capital per estendre i augmentar encara més el seu model d’especulació immobiliària-turística i de grans superfícies comercials.

  Recordau. Aquest divendres 14 de setembre presentació de Pus Carreteres! a partir de les 20h a Ca Ses Monges de Costix. C/Convent, 1.