Fireta Paper de Peix .- Sobrassada de Peix 2018

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 12/05/2018
  Tot el dia

  Localització
  Claustre Sant Vicenç Ferrer, Manacor

  Categories


  Dissabte 12 de maig, a partir de les 17h, Sobrassada de Peix traslladarà el seu bufet al claustre de Sant Vicenç Ferrer de Manacor, on es celebrarà la cinquena edició de la Fireta Paper de Peix; un esdeveniment que arreplega tot tipus de creacions artístiques damunt paper (fanzines, gravats, serigrafies, fotografía analógica…) mentres es disfruta de tot un seguit de presentacions, recitals i actuacions.

  Les seleccions musicals del punxadiscos Rafa Outeda ambientaran la jornada, que s’encetarà amb un tàller de còmic a les 17h, conduït per na Judit Panxeta, per animar als més petits a embrutar-se les mans. A les 17.30h, lectura de microrelats i poesia a càrrec del poeta urbà Óscar Millán i a les 18h del joglar manacorí Joan Adrover. A les 18.30 presentació de “8000 microcontes + 20 criatures il·lustradores” a càrrec de Judit Panxeta. La guanyadora dels premis Art Jove de Palma 2017, en la categoria d’Arts Visuals, Natalia Fariñas, presentarà el seu llibre il·lustrat, “The Rainbow is Broken” a les 19h. Després s’obriran pas els dibuixos explícits i sarcàstics de Lluïsa Febrer que ejacularan, en l’històric recinte de castedat, amb el segon volum del còmic “Boixar or Die”.

  Les actuacions musicals de na Judit Panxeta i les Sweet Poo Smell posaran colofó final a la jornada, tot fent ballar al personal, a partir de les 20h

  Hi haurà begudes i menjar a voler i seran els dos dies claus per aconseguir la samarreta de Sobrassada de Peix 2018.

  Podeu consultar el programa complet a www.sobrassadadepeix.tk