Concentració en suport a les jornaleres de Huelva

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 18/06/2018
  7:00 pm

  Localització
  Plaça Espanya

  Categories No Categories


  📣📢‼️ALERTA FEMINISTA‼️📢📣

  En les darreres setmanes, han sortit diversos casos de dones marroquines assetjades tant laboral com sexualment pels seus capatassos en els camps de maduixes de Huelva.
  Moltes d’elles, víctimes de violacions, xantatges i agressions físiques, amb molta valentia i anònimament, decidiren denunciar a l’administració la seva situació. No obstant, encara fent-se investigacions al respecte, l’única resposta que han rebut ha estat la negativa dels fets per part de les empreses agrícoles i l’amenaça d’aquests de fer-les fora dels seus llocs de feina i expulsar-les al Marroc.

  Després de l’èxit del 8M, no podem oblidar a aquestes dones. Moltes ciutats ja s’han organitzat fent concentracions en suport. Mallorca no ha de ser menys.

  Per això, us demanam que aquest 18 de juny a les 19h ens reuniguem totes en Plaça d’Espanya, Palma, per donar suport i veu a aquestes dones que han estat silenciades no només pels mitjans de comunicació, sinó també per les administracions i institucions que han anat reproduint l amparant aquesta discriminació.

  Perquè nosaltres deim NO a tot això.
  No més #AcosoSexual
  No més #ExplotacionLaboral
  No més #RacismoEstructural

  NI CAPITALISME RACIAL
  NI PATRIARCAT COLONIAL.