«Com viure sense cotxe». Jornades de formació Ecotxe

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 16/11/2018 - 17/11/2018
  6:30 pm - 8:00 pm

  Localització
  La Misericòrdia

  Categories No Categories


  A Ecotxe estam molt il·lusionats perquè començam la nostra formació, un dels set principis que fonamenten les cooperatives. Seran unes jornades de formació i debat el 16 i 17 de novembre a la sala d’actes de la Misericòrdia, a Palma. Volem que sigui una trobada per a totes les persones, estiguin vinculades a la cooperativa o no, per intercanviar coneixements i idees, formar-nos, crear debat i obrir noves perspectives i projectes per avançar cap a una mobilitat sostenible.

  Estam preparant un programa on donarem cabuda a moltes organitzacions que treballen per la mobilitat en transport col·lectiu, en bicicletaa peu o en cotxe compartit. Les Illes Balears són una de les regions d’Europa amb major ràtio de vehicles per cada habitant apropant-se perillosament a un vehicle per cada habitant a un territori tan limitat com el nostre. Tenim un repte social i ambiental enorme i és a través del coneixement i rèplica d’experiències i innovacions exitoses que hem de poder superar-los.

  Les jornades compten amb el suport econòmic de l’Estalvi Ètic de Colonya.

  Programa de les jornades

  Les jornades començaran el divendres 16 de novembre a les 19h amb la projecció del documental “Adéu, cotxe” i un posterior debat. El dissabte 17 de novembre començaran a les 9:30 amb diverses ponències i taules d’experiències i la previsió és acabar a les 18h. Hi haurà dinar (3 euros) per als inscrits que ho desitgin. Consulta el programa PROVISIONAL aquí:

  Inscripcions i tarifes

  La inscripció a les jornades és gratuïta. Inscriu-te AQUÍ.

  Preu del dinar: 3 euros (a pagar a l’arribada)