Manifestació Fins aquí hem arribat! 23-S

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 23/09/2017
  6:00 pm - 8:00 pm

  Localització
  Plaça Espanya

  Categories No Categories


  “FINS AQUÍ HEM ARRIBAT! ATUREM LA MASSIFICACIÓ TURÍSTICA

  En els darrers temps, l’augment de les veus en contra de la turistització de l’illa ha posat sobre la taula la necessitat de trobar alternatives al monocultiu turístic que ens està conduint al col·lapse social i ambiental.

  Després d’un nou estiu de rècords de turisme a Mallorca, hem pogut comprovar com l’actual model turístic és desastrós des del punt de vista de l’ús dels recursos naturals, de l’ocupació del territori i de l’impacte ambiental, així com també ho és respecte les condicions laborals a les que condemna als treballadors i treballadores de l’illa, o per les dificultats d’accés a l’habitatge que ocasiona.

  Cada cop som més les persones que considerem que això no pot seguir així, i que per garantir un futur digne per a la nostra illa és imprescindible posar límits i aturar la massificació turística. És per això que convoquem al conjunt dels mallorquins i mallorquines a la manifestació que tindrà lloc el dissabte 23 de setembre a les 18h a la Plaça Espanya de Palma, sota el lema “Fins aquí hem arribat! Aturem la massificació turística”

  Des de l’organització de la manifestació volem fer una crida a col·lectius i individualitats sensibilitzades amb la problemàtica turística a què facin accions o actes de crítica i denúncia els dies previs a la manifestació.

  Volem que la manifestació sigui tot un èxit, per això demanam al conjunt de la societat mallorquina que s’organitzi i es prepari per acudir a la manifestació. Si voleu col·laborar amb el muntatge de la manifestació, podeu posar-vos en contacte enviant-nos un correu a hemarribatfinsaqui@gmail.com, o també podeu col·laborar amb la difusió de la manifestació per les xarxes, fent pancartes, enganxant cartells, organitzant xerrades als vostres pobles/barris… Creiem que la qüestió turística ens implica a totes i no podem deixar passar més temps sense reaccionar.

  Els governants i empresaris estan decidits a continuar amb aquest carreró sense sortida, qui els aturarà si no és la societat? Escalfem l’ambient i sortim als carrers. Hem de cridar ben fort que #FinsAquíHemArribat