Jornada “Accés a l’habitatge: ni compra ni lloguer”

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 30/09/2017
  10:00 am - 1:45 pm

  Localització
  Centre Social Flassaders

  Categories No Categories


  Primera Jornada del Cicle de Jornades “Com volem viure?”, dedicada a reflexionar col·lectivament sobre alternatives d’accés a l’habitatge.

  Què passa en els nostres pobles i ciutats? La convivència veïnal s’està trencant? Les conseqüències de la massificació turística que estam patint a les Illes ja no són tan sols de caire ambiental. La necessitat de treure rendiment econòmic a l’arribada massiva de turistes també té unes implicacions socials evidents. Precarietat laboral i bretxa salarial; desigualtats motivades per l’increment de la pobresa i el risc d’exclusió; transformació de les ciutats i dels pobles per la pèrdua del comerç tradicional i l’ocupació de l’espai públic, són alguns exemples de les implicacions del model turístic i econòmic imperant que posa els beneficis a curt termini, i a qualsevol cost, per davant de les persones.

  Amb aquest cicle de jornades pretenem reflexionar col·lectivament sobre altres maneres de viure i conviure a les nostres ciutats, pobles, barris, comunitats i habitatges. Les persones per davant de tot.