EXposició, EXpressió, EXili

  Carregant mapa...

  Data/Hora
  Date(s) - 20/12/2018 - 12/01/2019
  7:00 pm

  Localització
  Casa Planas

  Categories No Categories


  L’art polític i dissident sempre ha estat un vehicle per investigar, reflexionar i qüestionar el “estatus quo” i sentim que els últims anys s’han anat silenciant veus minoritaries i reflexives amb el “stablishment”. EX_exposició, expressió, exili té molt a veure amb el posicionament polític i social envers l’art. Obrim aquest projecte col·lectiu per oferir un espai de plena llibertat d’expressió, en un context de reflexió damunt les censures externes i les pròpies.

  Partint d’aquesta base i tenint en compte el moment postfordista actual en el que ens trobam ones veuen vulnerats drets fonamentals que ataquen de ple al sector cultural i artístic, com són el dret a la llibertat d’expressió i creació artística, EX_exposició, expressió, exili cobra sentit i pren força per denunciar aquesta situació i reivindicar aquests drets; oferint un espai per expressar-se a través de l’exposició d’obra gràfica per lluitar en pro de la llibertat d’expressió i mostrar el seu suport a les represaliades i censurades.

  La present convocatòria té per objectiu reivindicar el dret fonamental de la llibertat d’expressió, convidant a tots i totes les artistes nacionals i internacionals a formar part d’aquesta mostra. L’exposició i les obres que la conformin, hauran de girar entorn a la defensa de llibertat d’expressió i/o a la visibilització de la seva negació.

  Totes les obres que se presentin a aquesta convocatòria pasaran a formar part de l’exposició “EX_exposició, expressió, exili” que tindrà lloc al Centre Cultural Casa Planas del 20 de desembre de 2018 al 12 de gener de 2019. El dia de la inauguració, actuarà la cantant MamaFiera i l’artista Llonovoy.